Projectmanagers geheimen

projectmanagers geheimen

Wat je collega's je niet vertellen over maatschappelijke projecten

Het boek Projectmanagers geheimen is een feest der herkenning voor iedere projectmanager die werkt aan maatschappelijk projecten. Het laat je zien dat je niet de enige bent die zijn projecten soms zwaar vindt of loopt te ploeteren om het voor elkaar te krijgen. Aan de hand van de P8® Projectaanpak ontdek je hoe je steviger in je projectmanagersschoenen kan gaan staan, zodat je makkelijker resultaten boekt en weer plezier krijgt in je project.


Je kan het boek ook bestellen als e-book en direct daarna downladen als E-Pub of pdf.
Een prachtig praktisch boek. Het neemt je mee in werkelijk alle facetten van projectmatig werken in maatschappelijke opgaven. Gelardeerd met voorbeelden uit de praktijk, zowel van Mariëlle zelf als van andere ervaringsdeskundigen.

Mariëlle is open en eerlijk en dat geeft een fantastisch inkijk in de wereld van maatschappelijk projectleiderschap, de ‘geheimen’ zijn na het lezen van dit boek openbaar. Naast alle tips, aanwijzingen en adviezen zijn alleen al de verwijzingen naar bronnen en personen een schat aan informatie.

Maar dan begint het pas: doe het maar eens! Ook daar helpt Mariëlle je mee helpen door steeds een opdracht mee te geven waar je zelf mee aan de slag kan.

 Barbara Middelhoff
Diep | Werkt aan maatschappelijke innovatie en transitie

Ik heb het boek met veel plezier en interesse gelezen. Ik vind het een mooie combinatie van praktische tips, waardevolle ervaringen en een bundel aan persoonlijke ontwikkeltools die je als projectmanager EN als mens verder kunnen helpen.

Chris Huppertz
Woningbouwcorporatie Sint Trudo Projectmanager / ontwikkelaar

Mariëlle heeft heel open geschreven over haar ervaringen in haar eigen praktijk en uit de praktijk van vakgenoten. Ze biedt hier vervolgens een creatieve kijk op met leuke inzichten, tips en ideeën waar ik ook echt mee aan de gang wil.

Theorie en opleidingen gaan vaak in op het op gang brengen van een project. Mariëlle gaat ook in op wat je tegen kunt komen als je project op stoom is.

Leuk en leerzaam voor iedere projectleider die zichzelf in de spiegel wil aankijken en zich afvraagt hoe je kunt blijven groeien en ontwikkelen in dit vak.

Mariska van Dijk
Projectleider bij een grote gemeente

 Het verhaal spreekt aan en ik doe echt nieuwe inzichten op. Dat is gezien mijn ervaring als projectmanager een pluspunt voor het boek!!

Jasper van der Wal
Woningbouwcorporatie | gebiedsontwikkelaar

 De aandacht voor de menselijke kant in projectmanagement inspireert mij. De ervaringen van anderen en vele voorbeelden in het boek maken concreet waar de methoden in praktijk om gaan. Het boek biedt mij handvatten om aan de hand van de reflectievragen en opdrachten op mijn eigen manier te ontdekken hoe ik mij als projectmanager kan ontwikkelen.

Anouk Paris
Over Morgen | Adviseur Omgevingswet en gebiedsvernieuwing

 Wat een heerlijk leesbaar en nuttig boek heeft Mariëlle de Groot geschreven voor maatschappelijke projectmanagers.

Het is heel makkelijk om vast te lopen in de complexiteit en (tegengestelde) belangen waar je tegenaan loopt bij maatschappelijke projecten. Met de basisvaardigheden van projectmatig werken red je het vaak niet. Projectmanagers geheimen beschrijft de minder zichtbare wereld, die veel meer invloed heeft dan het zichtbare topje van de ijsberg. Mariëlle maakt deze zichtbare wereld niet alleen zichtbaar, maar combineert dit ook nog met zeer praktische tips.

Wil je meer maatschappelijke impact en goede resultaten bereiken met jouw projecten? Lees dit boek.

Esther Oude Nijhuis
De Succesvolle Ambtenaar | Ondernemer, trainer en coach

Projectmanagers geheimen…

vertelt je de verhalen die je collega’s je niet vertellen over maatschappelijke projecten. Herkenbare verhalen, die je direct laten zien dat je niet de enige bent die soms zo loopt te worstelen. Het laat je zien hoe je de stevigheid kan ontwikkelen die je nodig hebt als projectmanager, zodat je tot resultaten komt en weer met plezier aan je project kan werken.

 


Je kan het boek ook bestellen als e-book en direct daarna downladen als E-Pub of pdf.

Ben jij het trekken en duwen in je project beu? Mag het voor jou allemaal wel wat gemakkelijker gaan?     Een kortlopend individueel coachingstraject kan hier verandering in brengen.

Designed & developed by Dream Brand

Chat openen
Stuur me gerust een berichtje!