Projectmanagers geheimen

 

 Projectmanagers geheimen bekijken?

Natuurlijk snap ik dat je een stukje wilt lezen om te kijken of het boek iets voor jou is. Daarom kan je 3 hoofdstukken van Projectmanagers geheimen inzien. 

Om je de gelegenheid te geven om de hoofdstukken op je gemak te kunnen bekijken, kan je het bestand op deze pagina downloaden. Gewoon rechtstreeks op je telefoon, laptop of iPad. Zonder dat je je e-mailadres achter hoeft te laten.

Ik wens je heel veel leesplezier en inspiratie toe!

Een prachtig praktisch boek. Het neemt je mee in werkelijk alle facetten van projectmatig werken in maatschappelijke opgaven. Gelardeerd met voorbeelden uit de praktijk, zowel van Mariëlle zelf als van andere ervaringsdeskundigen.

Mariëlle is open en eerlijk en dat geeft een fantastisch inkijk in de wereld van maatschappelijk projectleiderschap, de ‘geheimen’ zijn na het lezen van dit boek openbaar. Naast alle tips, aanwijzingen en adviezen zijn alleen al de verwijzingen naar bronnen en personen een schat aan informatie.

Maar dan begint het pas: doe het maar eens! Ook daar helpt Mariëlle je mee helpen door steeds een opdracht mee te geven waar je zelf mee aan de slag kan.

 Barbara Middelhoff
Diep | Werkt aan maatschappelijke innovatie en transitie

Designed & developed by Dream Brand

Chat openen
Stuur me gerust een berichtje!