Jij weet dat het in deze tijd aankomt op innoveren en vernieuwen in de wijze waarop je je project aanvliegt. Sterker nog: dat vind je een van de leukste aspecten van je werk. Maar op dit moment lukt dat niet zo goed. Waar je normaal overloopt van de ideeën en overal kansen ziet, blijft het nu stil in je hoofd. Of lukt het je niet om je ideeën door te zetten. Je wil wel, maar het gaat niet. Frustrerend.

Hoe komt het nou toch dat juist nu jouw inventiviteit zo hard nodig is in je project, het even niet wil. Dat komt omdat jouw energieniveau afgelopen weken flink gedaald is door alle veranderingen die op je af zijn gekomen.

Maatschappelijke projecten

Maatschappelijke projecten zijn normaal al pittig. Ze vragen veel van je vermogen om nieuwe aanpakken te bedenken en van je doorzettingsvermogen. In een tijd waarin alles anders is, gaan die projecten dan ook nog moeizamer. Je voelt dat misschien wel aan de vermoeidheid in je lijf. De frisse energie waarmee je normaal aan de slag bent, is weg. Die energie, waarmee je normaal projecten in beweging zet, is te laag, omdat jij afgelopen weken op alle fronten bezig bent geweest om een antwoord te geven op de veranderingen die op je afkomen. Op je werk, en zeker ook thuis.

Extra pk’s

Hoe fijn zou het dan zijn als er iemand naast je komt staan. Iemand bij wie je energie kan tanken, zodat jij er weer zin in krijgt. Iemand met wie je kan sparren over je aanpak, die met je meedenkt en je nog meer mogelijke oplossingsrichtingen aanreikt waar jij uit kunt kiezen. Iemand die ziet waar jouw kwaliteiten liggen, zodat je die nog meer kunt gaan inzetten. Tijdelijk wat extra pk’s. Een soort buitenboordmotor, die je helpt om die vernieuwing alsnog te realiseren. Niet omdat je het zelf niet zou kunnen, maar omdat het in uitdagende tijden als deze  zo fijn is als je het even niet alleen hoeft te doen. Dit is wat projectcoaching voor jou en je project kan doen.

Projectcoaching

Wil je meer weten over projectcoaching en hoe het jou en je project verder kan brengen, neem dan contact met me op via info@marielledegroot.nl of 06-25534578. Ik bel je dan terug.

Of kijk voor meer informatie op www.marielledegroot.nl/projectcoaching

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Onder blog staan al mijn artikelen. Of je kan je gegevens hieronder achterlaten, dan stuur ik je eens per 2 tot 4 weken een update met daarin mijn nieuwste blogartikelen. Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.

We zullen in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Stuur me gerust een berichtje!